Over ons

Studio Perspectief is uw partner voor creatieve projecten. Of het nou gaat om losse content (foto en video) of een productie in zijn geheel. Onze expertise is het ontwikkelen van producten, door het samenbrengen van verschillende disciplines. Denk aan 3D-modellen voor vastgoedontwikkelingen of fotoshoots van omgevingen en objecten vanuit een perspectief, dat eerder niet mogelijk was. 

 

Ook wanneer u zelf nog niet exact weet wat u wil, dan kunt u samen met ons tot een haalbaar en aantrekkelijk concept komen. We gaan samen in gesprek, halen uw input op en gaan voor u aan de slag om iets te ontwikkelen dat naadloos aansluit op uw behoefte.

 

Naast het ontwikkelen van het concept of idee, kunnen wij het ook voor u uitwerken. Wij zijn goed thuis in fotobewerking, videoproducties, animaties, webtoepassingen etc. 

 

Daarnaast zijn wij aanbieder van Matterport-tours waarmee u een virtuele rondleiding van uw vastgoed kan laten maken. Zo krijgen uw cliënten de beste indruk van uw product en kan men bezichtigen zonder fysieke afspraak.

 

Wij zijn gevestigd in Zuid-Limburg en werken door heel Nederland en België.

Over Fred

Studio Perspectief oprichter Fred Wittelings bezit een mix van ontwerp-, commerciële en technische vaardigheden; de drie ingrediënten van innovatie. Hierdoor krijgt u niet alleen een product dat technisch goed in elkaar steekt maar tevens zorgt voor het door u gewenste resultaat doordat het goed aansluit bij de behoeften van uw doelgroep of klant.

 

De ontwerp-vaardigheden zijn breed; of het nou gaat over de beste compositie, of het ontwikkelen van het concept in zijn geheel. 

 

Een greep uit een kleurrijk CV:

 

A2 Drone License

 

A1/A3 Drone License

 

Master of Crossover Creativity – Master of Arts

HKU University of Arts te Utrecht

 

Commerciële Economie – Bachelor of Commerce

Zuyd Hogeschool te Sittard