Onze diensten

Dronefoto's

Met een drone ofwel UAV (Unmanned Arial Vehicle) creëer je unieke foto’s. Fotografie vanuit de lucht is uitermate geschikt voor vastgoedfotografie, eventfotografie, landschapsfotografie on hoogtefotografie. 

Ook uitermate geschikt voor Event. Een drone is uw fotograaf in de lucht. 

Dronevideo

Ook een dronefilm ofwel dronevideo geeft een unieke inkijk en de mogelijkheid zowel exterieur of interieur visuals te creëen. 

U leest het goed. Studio Perspectief kan zowel indoor als outdoor vliegen, ook in één take. De FPV (First Person View) drone maakt het mogelijk door krappe ruimtes te manouvreren.

Videografie

Bij ons kunt u terecht voor uw vastgoedvideo (woningfilm), promotievideo, bedrijfsvideo (bedrijfsfilm), promotievideo, bedrijfsvideo, wervingsvideo, reels en nog veel meer. 

Ook het script of draaiboek is bij ons in goede handen. Incl editen, color grading, animaties bewerken wij de beelden tot een finaal product. Studio Perspectief is een compleet videograaf. 

360

Wilt u een woningtour of bedrijfstour, dan leent 360 zich daar uitstekend voor. Wij gebruiken losse 360 foto’s, video’s maar ook zogenaamde Matterport tours. 

Te gebruiken met smartphone, tablet, lap- en desktop. Zelfs met een VR-bril. Studio Perspectief levert hoogwaardige 360 fotogratie en videografie diensten in de vorm van 360 visuals

 

Inspecties

Kijk op plekken waar u doorgaans niet makkelijk bij kan. Een hoogwerker levert daarnaast niet altijd alle perspectieven op hetgeen u wilt inspecteren. 

Een inspectie levert altijd hoogresolutie beelden op en het is daarnaast mogelijk in te zoomen en de beelden herhaaldelijk op eigen gelegenheid terug te kijken. 

Waar

Studio Perspectief is gevestigd in Limburg, onder de rook van Maastricht. De ervaring is verder opgedaan in heel Nederland en België. Het werkgebied beslaat sowieso deze twee landen. Daarnaast is er tevens opdrachten uitgevoerd in Duitsland, Frankrijk en Spanje. Portugal wordt er binnenkort aan toegevoegd. De Europese wetgeving maakt het mogelijk om onder de licentie in heel Europa te vliegen. 

De meeste ervaring is opgedaan in het heuvelachtige Zuid Limburg. Een fotogeniek landschap.